HZV – YRSA FÜRDŐSZOBAI RADIÁTOR

HZV – YRSA FÜRDŐSZOBAI RADIÁTOR

Letisztult formavilág és modern megjelenés jellemzi legújabb termékcsaládunk tagjait, melyek megfelelnek a korszerű fürdőszobák minden elvárásának. A minimalista design nagy szárítófelülettel párosul, kialakításának köszönhetően egyszerűen lehet akasztani rá, és elektromos kivitelben is elérhetők. A termékcsalád tagjai a szivárvány minden színében rendelhetők, ezáltal bármelyik fürdőszoba díszévé válhatnak.

Mineral színskála

Vezérlőegység programozása és használati utasítása

Tisztán villamos üzem esetén a radiátor önálló elektromos fűtőtestként működik. Önnek nincs más dolga, mint a radiátort felszerelni a falra és bekapcsolni.

Előírások

  • Csak a gyártó által előírt hőátadó közeggel használja a fűtőtestet.
    Tisztán villamos üzem esetén ne nyissa fel a zárócsavarokat, és ne töltsön a folyadékszintre!
  • Ha bármilyen oknál fogva kifolyik az előre feltöltött folyadék a radiátorból, vegye fel a kapcsolatot a gyártóval!
  • A beüzemelést minden esetben szakembernek kell elvégeznie ügyelve a biztonsági és érintésvédelmi előírásokra és védőzónákra. Javasoljuk érintésvédelmi relé alkalmazását a hálózatban. A fűtőbetét elektromos hálózathoz való csatlakoztatása során figyelembe kell venni az elektromos csatlakozó és kapcsoló fürdőszobákba való elhelyezésére vonatkozó előírásokat.
  • A radiátor elektromos kivitelben kizárólag a Betatherm Kft. által forgalmazott fűtőpatronokkal üzemeltethető, a más gyártótól származó termékek használata a garanciából való kizárást vonja maga után.
  • A radiátorok huzamosabb ideig történő folyamatos elektromos használatát nem ajánljuk.
  • Olyan helyre, ahol a hőmérséklet akár rövid időszakra is -5°C alá eshet a radiátort tilos beépíteni.
  • A radiátorokhoz tartozó fűtőpatron teljesítménye eltér a központi fűtési üzemben 75/65/20°C-os hőfoklépcsőhöz meghatározott teljesítmény értéktől. A fűtőpatronok teljesítmény értékeinek meghatározásakor a Betatherm Kft. a fűtőpatronok gyártójának nyilatkozatát veszi alapul

3D modell