Elektromos radiátorok

Elektromos radiátorok

Elektromos radiátorok

Elektromos radiátorok

Elektromos radiátorok

SUN DIGITAL FŰTŐBETÉT ÚJ

Újdonság! Tisztán villamos üzemű radiátorokhoz használható SUN DIGITAL fűtőpatron. A vezérlőegység a radiátorban lévő folyadék hőmérsékletét szabályozza.

BEV – EASY TISZTÁN ELEKTROMOS ÜZEM

Hagyományos fürdőszobai modell, de szellős, lazább változatban. Az elmúlt évek egyik sikerterméke. Praktikusan lehet szárítani, tárolni rajta.

HPV – PHOENIX TISZTÁN ELEKTROMOS ÜZEM

A Phoenix modell az új generációs fürdőszobai radiátorok jellegzetes képviselője, amely egyre nagyobb népszerűségnek örvend a különleges kialakítást kedvelők körében.

HFV – FLAMINGO TISZTÁN ELEKTROMOS ÜZEM

A legújabb trendek az aszimmetrikus kialakítású modelleket helyezik refl ektorfénybe. A Flamingo modell kiemelkedően jó tárolási és szárítási lehetőségekkel rendelkezik.

HQV – HYDRA TISZTÁN ELEKTROMOS ÜZEM

Szögletes formavilág, minimalista hangulat a radiátor fő stílusjegyei, melyek a modern fürdőszobák díszeivé teszik a Hydra modellt.

BXV – CURVES TISZTÁN ELEKTROMOS ÜZEM

Hajlított kivitelű modell, melynek nagy fűtőfelülete nagyobb teljesítményt ad le, mint a ritkább-csöves kialakítású versenytársai.

B2V – BAMBOO TISZTÁN ELEKTROMOS ÜZEM

A megújult külsejű Bamboo fürdőszoba radiátorok fűtőcsövei síkovál profi lú laposcsőből készülnek. Nagy sugárzó felülettel rendelkező radiátor.

HNV – MYRTUS TISZTÁN ELEKTROMOS ÜZEM

Energikus, masszív formavilág jellemzi a síkovál fűtőcsövekkel és 50mm-es kötéssel rendelkező Myrtus típust. Nagy felülete jó szárítási tulajdonságot eredményez.

HZV – YRSA FÜRDŐSZOBAI RADIÁTOR

Letisztult formavilág és modern megjelenés jellemzi legújabb termékcsaládunk tagjait, melyek megfelelnek a korszerű fürdőszobák minden elvárásának.

BPV – PLAIN TISZTÁN ELEKTROMOS ÜZEM

A Plain radiátortípus minden lényeges elemében megegyezik a BetaRad típussal, de az elosztó profi lok nem négyszögletes, hanem „D” keresztmetszetűek.

BRV – BETARAD TISZTÁN ELEKTROMOS ÜZEM

A BetaRad radiátortípus négyszögletes elosztóprofi lokkal és kör szelvényű fűtőcsövekkel készül. A fűtőcsövek kis osztótávolsága miatt nagy fűtőfelülettel rendelkezik.

Update cookies preferences