bemutatkozás

A Betatherm Kft. 1990 óta foglalkozik acél fűtőtestek gyártásával.

Kezdetben kizárólag fürdőszobai csőradiátorokat készítettünk, majd különleges, design radiátorokkal bővült a paletta. Termékeinket nagy méretválasztékban, sok színben készítjük, és egyedi igények kielégítésére is vállalkozunk.

Cégünk 100%-ban magyar családi tulajdonban lévő vállalkozás.

Az elmúlt évek alatt nem csak a hazai piacon vált a „Betatherm brand” széles körben ismertté, hanem termékeinket az Uniós országokon kívül Svájcba és Japánba is exportáljuk.

Sikereink alapját a minőség melletti elkötelezettség, a vevői igények maximális figyelembe vétele és a gyártmányválaszték ezzel összhangban történő bővítése jelentik. Fejlesztési alapelveink közé tartozik, hogy a hőigény biztosításán túl a radiátornak belsőépítészeti elemként is funkcionálnia kell. A környezet színvilágába illeszkedő, térelválasztó elemként is elhelyezhető, könnyen tisztán tartható radiátorok bútordarabként is szolgálnak. Termékeink között található fürdőszobába, konyhába, közlekedőhelyiségekbe, valamint lakószobába való radiátor is.

Termékeinket kizárólag szavatolt minőségű acél alapanyagokból gyártjuk. Minden termékünket CE megfelelőségi bizonylattal látjuk el, és az előírások betartásával beépített és üzemeltetett radiátorokra 5 év garanciát vállalunk. Jelenleg mintegy 70 munkatársunk dolgozik azon, hogy az Ön otthonába is az enteriőrnek megfelelő, műszakilag kifogástalan minőségű fűtőtest kerüljön. Termékeinken nincsenek sérülést okozó kiálló sarkok és élek. A gyártás során nem használunk egészségre ártalmas anyagokat és technológiákat, és ilyen anyagok a termékben és csomagolóanyagokban sem jelennek meg. Az előkészített felületre, környezetbarát elektrosztatikus technológiával felvitt porlakk, a beégetés után tartós műanyag bevonatot képez, amely ellenáll a tisztító és fertőtlenítő szerek hatásainak, ezáltal egészségügyi és gyermek intézményekbe való felhasználásra is alkalmas.

A továbbiakban is szeretnénk megfelelni vevőink igényeinek, ezért szívesen veszünk minden javaslatot és észrevételt, amely hozzásegít minket minőségünk további javításához, termékeink fejlesztéséhez.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük tekintse meg honlapunkat bővebb információért vagy vegye fel velünk személyesen a kapcsolatot.

WWW.BETATHERM.HU
betatherm@betatherm.hu
Tel:+36-46-432-266
Fax:+36-46-432-288

Update cookies preferences