Tartozékok

Tartozékok

Tartozékok

Tartozékok

Tartozékok

SUN DIGITAL FŰTŐBETÉT ÚJ

Újdonság! Tisztán villamos üzemű radiátorokhoz használható SUN DIGITAL fűtőpatron. A vezérlőegység a radiátorban lévő folyadék hőmérsékletét szabályozza.

VILLAMOS FŰTŐBETÉTEK

Fűtőpatronnal kiegészítve a radiátorok különálló elektromos fűtőtestként is használhatók, vagy a fűtési szezonon kívül láthatnak el szárítási és/vagy fűtési feladatokat.

CARLO POLETTI DESIGN SZELEPEK

Carlo Poletti design szelepek Olaszországból Kínálatunkban elérhetőek a nagy múltú Olasz gyártó, a Carlo Poletti kíváló minőségű design szelepei.

SIMPLEX KOMBINÁLHATÓ SZELEPKÉSZLET

50mm-es kombinálható Simplex design szelepkészlet. A bekötési pozíció forgatható (alsó, vagy fal felőli csatlakozás) A termofej átszerelhető (jobb vagy baloldali elhelyezés)

PIKA MÁGNESES TARTÓ GOMB

Mágneses gomb fehér vagy króm színben Ajánljuk Fókusz, Terra, Matrix radiátorokhoz, és egyéb mágneses felületekhez.

PIKA MÁGNESES TARTÓ

Mágneses tartó sík felületekhez szélesség: 450-550mm Fehér vagy króm színben Fókusz, Terra, Matrix radiátorokhoz, vagy egyéb sík mágneses felületekhez.

KIHÚZHATÓ TARTÓ

Megsokszorozza a tárolási lehetőséget ez a kihúzható tároló tartozék. Segítségével maximálisan kihasználhatja a radiátor lehetőségeit.

HANDY POLC

A Handy polc tartozék segítségével maximálisan kihasználhatja a radiátor tárolási lehetőségeit. A következő termékeknél használható: BR, BP, BE.

PIKA ÜVEG-GOMB

Kék vagy Rózsaszín színben BR, BP, BE, BX, BY, HF, HB, HX, PV, PS típusokhoz.

AKASZTÓK FÜRDŐSZOBAI RADIÁTOROKHOZ

Műanyag akasztók több színben lehetséges színek: – Fehér, Narancs, Sárga, Zöld, Piros – Króm színű A következő termékeknél használható: BR, BP, BE, BY, BY, HF, HC, HX, PV, PS

FESTETT TARTÓ

A tartó segítségével extra tárolási felületet szerezhet. Ezt a tartozék festhető, hogy jobban illeszkedjen a fürdőszobába. A következő termékeknél használható: BR, BP, HB

AKASZTÓ VILLA

Extra tárolási lehetőséget biztosító tartó villa, mely tartozék segítségével még jobban kihasználhatja a radiátor tárolási lehetőségeit. A következő termékeknél használható: BR, BP, BE, BX, BY, HF, HC, HX, B2, PV, PS, HQ

TARTÓ HENGER

Újragondolt tárolási lehetőséget biztosító tartó henger, a tartozék segítségével hatékonyabban használhatja ki a radiátor tárolási lehetőségeit. A következő termékeknél használható: BR, BP, BE, BX, BY, HF, HC, HX, B2, PV, PS, HQ

HANDY TARTÓ

Még jobban kihasználhatja a radiátor tárolási lehetőségeit, a Handy tartó segítségével. A következő termékeknél használható: BR, BP, BE, HB

PIKA TARTÓ

Szélesség: 500mm Egyedileg méretre vágható BR, BP, BE, HB típusokhoz Fehér vagy króm színben.

TARTÓ GOMB

Plusz tárolási lehetőséget biztosító tartó gomb. Ezen tartozék segítségével még jobban kihasználhatja radiátorának tárolási lehetőségeit. A következő termékeknél használható: BR, BP, BE, BX, BY, HF, HB, HX, B2, PV, PS

FORMATERVEZETT SZELEPKÉSZLET

Fűtőtestek és törülközőszárító radiátorok szabályozását lehet megvalósítani a Formatervezett szelepkészlet tartozék segítségével. Válassza ki az Önnek legjobban tetsző szelepeket és termosztátfejeket!

LÁNDZSÁS SZELEP

Különösen hasznos megoldás alternatív villamos és központi fűtés kombinált használata esetén ez a tartozék. Egypont csatlakozású szelep.

Slim-Rw WiFi fűtőbetét

A Slim-Rw fűtőbetét WiFi-kapcsolattal lehetővé teszik a távoli vezérlést és monitorozást, ami javíthatja a fűtés hatékonyságát és a kényelmi szintet a felhasználók számára.

Update cookies preferences