RENDELÉSI INFORMÁCIÓ

Tisztelt Érdeklődő!

Megtisztelő, hogy radiátor vásárlásához Ön is a mi webáruházunkat választotta.
A Betatherm webáruházban szereplő termékek egy részét azonnal, raktárról tudjuk szállítani Önnek. Ezen felül lehetőség van egyedi termékek vásárlására is, ehhez tekintse meg a termék adatlapokat a betatherm.hu oldalon, kérjen árajánlatot, vagy lépjen kapcsolatba velünk bármelyik elérhetőségünkön.

A következő fejezetben végig kalauzoljuk Önt a vásárlás folyamatán.

Első lépésként válassza ki a kívánt radiátort a Termékek menüpont alatt. Minden adatlap tartalmaz képeket, termékleírást, és műszaki adatokat az adott termékről. A termék méretén kívül lehetőség nyílik a szín kiválasztására is. A feltüntetett árak nem tartalmazzák az adókat és a szállítási költséget, ami 5.000Ft vagy 8.000Ft a megrendelt termék méretétől függően.

Ez az összeg a rendeléskor feltüntetésre kerül.  Amennyiben kérdése merül fel keressen minket e-mailben, telefonon, vagy személyesen.
A mennyiséget a + – szimbólumokkal tudja pontosítani.

Ezt követően válassza a Kosárba teszem lehetőséget.

A kiválasztott termék most a kosarában van, de még nincs véglegesítve a rendelés.
A képernyő jobb oldalán megjelenik a Kosár tartalma összesítő oldal ami az összes kiválasztott terméket tartalmazza. Az összesítő oldalt a Kosár választógomb megnyomásával bármikor elérheti.

A szállítás menüpont alatt kiválaszthatja, hogy személyesen kívánja e átvenni a rendelt tételeket, vagy TNT futárszolgálattal küldjük el az Ön által megadott belföldi címre.

Az Összesítő oldalon lehetősége van a mennyiségek változtatására és a termék eltávolítására  a kosárból. Ha kiválasztotta amire szüksége van folytassa a vásárlást a Tovább a pénztárhoz gomb megnyomásával.

Töltse ki a számlázási és szállítási adatokat. Amennyiben a szállítási és számlázási cím eltér, válassza a Szállítás másik címre lehetőséget.

A fizetés pontban banki átutalás választható.

Banki átutalás esetén kérjük a végösszeget a Betatherm Kft. 11734004-20528838-00000000 számú OTP banknál vezetett bankszámlájára három napon belül, egy összegben utalja át, és a megjegyzés rovatban tüntesse fel a rendelés számát, és a megrendelő nevét.

Az adatok megadása után válassza a Megrendelés elküldése menüpontot

.

A fizetés sikeres lezárása után a rendszerünk visszaigazoló emailt küld az Ön által megadott email címre.
A kiszállítás a TNT futárszolgálattal, vagy raklapos áru (méret és súly függvénye) esetén a Trans-Pack Logisztika Kft.-n keresztül történik, az áru feladásakor értesítést küldünk, a csomagszám alapján nyomon követheti az árut.

Amennyiben a rendeléssel, fizetéssel vagy kiszállítással kapcsolatban kérdése merül fel, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeinken:

Cím: 3527 Miskolc, Sajószigeti út 2.
Telefon: +36 46 432-266
Fax: +36 46 432-288
E-mail: webshop@betatherm.hu

Köszönjük, hogy a Betatherm Kft. termékét választotta, és reméljük visszatérő vásárlóként köszönthetjük hamarosan újra webáruházunkban.