Design radiátorok

DESIGN RADIÁTOROK – EGYEDI IGÉNYEKRE SZABVA

A Mátrix radiátorcsalád tagjai különleges formákban és színekben új lehetőséget teremtenek a lakberendezők és épületgépészek számára. A különleges nyomdai eljárással kivitelezett képek, vagy a strukturális hatású burkolatok egyedi igények szerint készülhetnek, és önálló műalkotásként illeszkednek a környezetbe. Opcionálisan minden modell felszerelhető kiegészítő tartókkal vagy fogassal és változtatható színű háttér megvilágítással, ami utolérhetetlen hangulatot képes varázsolni a lakótérbe.

DESIGN RADIÁTOR – FOTÓLEMEZES KIVITEL

A vásárlók részéről egyre gyakrabban merül fel az igény az egyedi kivitelű, speciálisan a saját elképzeléseikhez igazodó, design radiátorokra. A Mátrix termékcsalád fotólemezes kivitele segítségével mindenki szabadon választhatja ki, milyen fotóval vagy mintázattal szeretné dekorálni a lakóteret. Céges logóval ellátott fűtőfal az előtérbe, színes rajzokkal egyedi gyerekszobába, vagy a nappali színvilágához illeszkedő tájkép: mind-mind kivitelezhető megoldás.

A vásárlóink által átküldött képet speciális nyomdatechnológiával visszük fel a burkolólemezre. A megrendelt design radiátor garantáltan egyedileg készül! Fotólemezes variáció csak Hard burkolat esetén kivitelezhető. A burkolólemez a függőleges radiátor aljáig ér, így nem takarja el a szerelvényeket. A csatlakozáshoz 50mm-es design szelepkészletet javaslunk. A képek szerkesztésében és kiválasztásában kollégáink segítséget nyújtanak, de az esetleges szerzői jogi kérdések tisztázása a vevő feladata.

DESIGN RADIÁTOR – ÜVEG BURKOLATTAL

A Mátrix modern radiátorcsalád legújabb tagjai a speciális üvegbetéttel ellátott Lacobel típusok. A design radiátorokat elegáns, letisztult megjelenés, fényes üvegfelület jellemzi, melynek köszönhetően sokszor válik minimalista lakások és modern irodák díszévé. Az irodai felhasználás lehetőséget tovább növeli, hogy homlokfelületére táblafilccel írhatunk, ami ezután könnyen eltávolítható, így akár üzenőfalként vagy prezentációkhoz is használható. Tartókkal kiegészítve a fürdőszobákban is praktikusan használhatók. Lacobel kivitel a Matrix Hard típusból rendelhető.
Lacobel üveg burkolat jellemzői:

 • Fényes felület (kivéve a matt fekete kivitel)
 • Kékesszürke, piros, világosbarna, beige, metálszürke, fekete vagy fehér színben.
 • A lemezburkolat és alapradiátor színe szabadon választható (tehát például fekete alap, piros üveggel).
 • A monitoron vagy nyomtatásban látható színek a tényleges színektől kismértékben eltérőek lehetnek, lehetőség szerint tekintse meg a színmintákat valamelyik bemutatótermünkben, vagy kereskedő partnereinknél.

  LACOBEL MATELAC (KRÉTÁS) BURKOLAT JELLEMZŐI:

  • Matt fekete üvegfelület
  • Krétával vagy táblafilccel írható rá
  • A lemezburkolat színe szabadon választható
  • A radiátorok opcionálisan LED háttérvilágítással is rendelhetőek.

  DESIGN RADIÁTOR – EGYSZÍNŰ BURKOLATTAL

  A Mátrix radiátorcsalád tagjai különleges formákban és színekben új lehetőséget teremtenek a lakberendezők és épületgépészek számára. Prémium design radiátorok széles választékával várjuk, amelyet egyéni igényeire szabva kap meg otthonába. Opcionálisan minden modellhez felszerelhető kiegészítő. Ennek köszönhetően a lakását a legpraktikusabban használhatja ki bármilyen alapterületű lakásban. Tartókkal vagy fogassal és változtatható színű háttér megvilágítással, ami utolérhetetlen hangulatot képes varázsolni a lakótérbe.

  Matrix Hard – szögben tört burkolólemez
  Matrix Soft – ívesen hajlított burkolólemez

  Figyelem!!
  Az Egyedi Fotólemezes kivitelű Mátrix radiátor burkolólemeze a radiátor aljáig ér.

   

  • A MATRIX design radiátor katalógusa IDE kattintva letölthető
  • A MATRIX design radiátor ár táblázata IDE kattintva letölthető

  Látogasson el bemutatótermünkbe és kollégáink segítenek megtalálni az igényeknek megfelelő megoldást.

  Update cookies preferences