VÁSÁRLÁSI INFORMÁCIÓK

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK A BETATHERM ONLINE WEBKATALÓGUS HASZNÁLATÁVAL KAPCSOLATBAN

Webkatalógus szolgáltatásunk célja, hogy a folyamatosan bővülő áruválasztékunk elérhetővé váljon vásárlóink számára. A webkatalógus kínálata időről időre frissül, változik a termékek köre és ára.

A rendszer működése egyszerű. A katalógusban szétnézni már regisztráció nélkül is lehet.

A főmenüben található a választható termékcsoportok listája a Termékek felirat alatt. Itt tudja elkezdeni a böngészést a termékek között. Bármelyik termékcsoportra kattint, annak a termékcsoportnak a termékei jelennek meg az oldal bal oldali sávjában.

Bejelentkezés

A belépést a bejelentkezés box segítségével végezheti el. Itt adja meg e-mail címét és jelszavát, majd nyomja meg a Belépek gombot. Ha sikeres a belépés, akkor ebben az ablakban megjelenik az Ön regisztrált neve.

Ajánlatkérés

Ajánlat kéréséhez nem szükséges a belépés. Az ajánlatkérés folyamata a termék kiválasztásával kezdődik. A Termékek menüben a termék részletes adatainál választható ki a konkrét típus, amiről ajánlatot kíván kérni. A termékek böngészése során több termékről is kérhet egyszerre ajánlatot. A jobb oldali Ajánlatkérés dobozban listázódnak azok a termékek, amelyekről ajánlatot kér. Ebben a dobozban a termék neve előtti “+” illetve “–” gombokkal növelheti, vagy csökkentheti a kívánt mennyiséget az egyes termékekből. Miután kiválasztotta az összes érdeklődésének megfelelő terméket, kattintson az Ajánlatkérés gombra. Itt adja meg adatait: nevét, e-mail címét, telefonszámát, illetve az üzenet tárgyát és magát az elküldendő üzenetet, valamint megadhatja címét is. Üzenete elküldéséhez nyomja meg az Elküld gombot. Ezután egy kis ablakban megjelenik egy üzenet, miszerint munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot. Amennyiben további termékekről is szeretne ajánlatot kérni, a folyamatot elölről kezdve megteheti azt, vagy az üzenet szövegébe beírhatja, hogy miről szeretne ajánlatot kérni.

Adatvédelem

Tájékoztatjuk partnereinket, hogy megrendeléseik vagy egyéb technikai eszköz útján megadott személyes adataik cégünk nyilvántartásába kerülnek. Ezeket az adatokat kizárólag piackutató és ajánlattevői tevékenységhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk át.

A személyes adatok nyilvántartásba vétele és kezelése a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény, valamint a Kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. Törvény alapján történik.

A Vásárlói adatok a szállítás és kézbesítés idejére átadásra kerülnek a szállító cégeknek (Posta, Futárszolgálat). Adatait írásos vagy e-mailben történő kérésre bemutatjuk, módosítjuk vagy töröljük (kivételt képeznek azok a számla adatok (a számlák tőpéldányai), melyeknek megőrzésére a Számviteli Törvény kötelez).

Bízunk benne, hogy a feltáruló áruválaszték és ezek könnyű elérhetősége Önök számára is kellemes élmény lesz. Nagy gondot fordítunk arra, hogy minél egyszerűbben és minél szélesebb választékban tudjanak vásárolni webkatalógusunkból!

Betatherm

Üzemeltető cég adatai
Betatherm Hőtechnikai Gyártó, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
3527 Miskolc, Sajószigeti út. 2.
Telefon: +36-46-432-266
E-mail: betatherm@betatherm.hu
Cégjegyzékszám: 0509000670
Adószám: 10409826-2-05
Képviselő neve: Bányai Gábor műszaki manager

részletes kereső

Több mint 150 egyedi termék és szolgáltatás közül választhat!

Termékeink

ELEKTROMOS RADIÁTOROK
FÜRDŐSZOBAI RADIÁTOROK
FŰTŐFALAK
SZOBAI RADIÁTOROK
TARTOZÉKOK